ویزا یونان

متقاضیان دریافت ویزای یونان هنگام مراجعه به سفارت باید مدارک زیر را همراه خود داشته باشند:

1 .اصل و کپی رزور هتل در مقاصد مورد نظر در یونان (در صورت دارا بودن). در صورت داشتن دعوتنامه : دعوتنامه که می بایست توسط یک شهروند یونانی یا شهروند خارجی مقیم یونان تکمیل گردد. مدارک شناسایی ذیل نیز بایستی همراه دعوتنامه ارسال گردند: - شهروندان یونانی : گذرنامه یا شناسنامه معتبر. - شهروندان خارجی مقیم یونان : اجازه اقامت که به مدت حداقل 1 ماه از تاریخ انقضای روادید درخواستی، همچنان دارای اعتبار باشد.

2 .تکمیل 1 عدد فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا)

3 .یک قطعه عکس 4 * 3.5 رنگی جدید با زمینه سفید, کامال از روبرو , بدون عینک و کلاه .

4 .اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار و کپی از تمام صفحات گذرنامه + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن, انگلستان, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آمریکا ... (در صورت موجود بودن)

5 .اصل و کپی شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل)

6 .اصل و کپی پرینت گردش مالی 3 - 6 ماهه حساب جاری / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک), مستر کارت, ویزا کارت

                         ویزایونان

7 .اصل و کپی سند مالکیت: منزل مسکونی , زمین , باغ , ویال , مغازه ... به نام مسافر یا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک , بهره بانکی , اوراق مشارکت و...

8 .اصل و کپی مدارک اشتغال :

الف) مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکتها:

- آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد)حاوی اطالعات مربوط به تاسیس و ثبت شرکت و مشخصات فرد متقاضی. در صورتیکه از تاریخ صدور روزنامه رسمی بیش از سه سال گذشته باشد، فرد متقاضی می بایست آخرین روزنامه رسمی را نیز )با تاریخ صدور کمتر از سه سال( حاوی تغییرات احتمالی مربوط به تاسیس شرکت و یا یک گواهی از سازمان ثبت شرکتها مبنی بر فعال بودن شرکت، حتی اگر تغییراتش به ثبت نرسیده باشند، ارائه نماید.

ب)دارندگان مشاغل آزاد:

- جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

یا

- کارت بازرگانی معتبر به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

ج)کارمندان بخش خصوصی یا دولتی:

- لیست واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی مربوط به شش ماه آخر،

یا

کارت پرسنلی فرد متقاضی نزد یک سازمان دولتی یا نیمه دولتی (بدون ترجمه)یا معرفی نامه بیانگر ارتباط کاری و سمت فرد متقاضی در شرکت یا سازمان مربوطه.

9 .اصل و کپی بلیط هواپیما یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.

10 .اصل و کپی بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی در حوزه شنگن.

در ضمن برای پرداخت عوارض خروج از کشور میتوانید از اینـجــــــا اقدام نمائید.

بلیط جت به سرعت جت


بدلیل گذشت 15 دقیقه از زمان آخرین بروز رسانی باید جستجوی خود را تکرار نمایید.


جستجوی جدید
×

راهنمای نصب اپلیکیشن iOS

English العربی

1. در مرورگر سافاری در نوار پایین همین صفحه این دکمه را فشار دهید :

2.در منو باز شده ردیف پایین را به سمت چپ بکشید (در iOS13 به سمت بالا بکشید) و این دکمه را فشار دهید :

3. در بالای صفحه این دکمه را فشار دهید :

4. پس از بستن مرورگر، آیکون اپلیکیشن به گوشی شما اضافه شده و آماده استفاده میباشد.

1.في أسفل متصفح Safari ، انقر فوق :

2.في القائمة المنبثقة ، اسحب الصف السفلي إلى اليسار (iOS13 اسحب إلى أعلى) واضغط على هذا الزر:

3. في الجزء العلوي من الشاشة ، اضغط على هذا الزر:

4. بعد إغلاق المتصفح ، أيقونة التطبيق على الهاتف لقد أضفت وجاهزة للاستخدام.

1. In the toolbar on the bottom of the Safari browser, click on :

2. Select the :

3. In the next step, in the top right corner, click on :

4. A shortcut of the app will appear on your home screen, and the app is ready to use.